Daca Facebook-ul evreiesc, al sionistului Mark Zuckerberg, credea ca oamenii vor trece cu privirea toata aceasta mizerie, pe care tot ei au pus-o la punct, se pare ca s-au inselat, teribil de mult, deoarece, un student austriac, a lansat o petitie, care in prezent a fost semnata deja de 17.000 de utilizatori facebook, iar acest austriac a facut apel la un miliard de utilizatori pentru a i se alatura in cadrul acelui demers.
Totul a iesit pe tapet cand Facebook a fost expus de mai multi jurnalisti ca, s-a folosit de manipulare emotionala, dincolo de scandalurile de spionaj in care a fost implicata aceasta retea de socializare imensa.
Mai multe puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/facebook-implicat-intr-un-scandal-de-manipulare-emotionala-a-utilizatorilor.
Preiau articolul integral, de pe site-ul independent.md:
“Peste 17 000 de persoane au semnat o petiție realizată de un student austriac împotriva Facebook, după ce reţeaua de socializare ar fi încălcat intimitatea utilizatorilor săi, potrivit Reuters.
Studentul Max Schrems, în vârstă de 26 de ani, a făcut un apel săptămâna trecută către un miliard de utilizatori Facebook pentru a semna petiția care urmează a fi transmisă Tribunalului de la Viena.
În conformitate cu legislația Austriei, un grup de persoane pote să-şi transfere doleanțele sale unei singure persoane, în acest caz lui Schrems, pentru a rula un proces comun.
Potrivit Reuters, Schrems cere daune de 500 de euro pentru fiecare utilizator care semnează petiția. Aceşti bani ar compensa faptul că Facebook nu a respectat intimitatea utilizatorilor şi a ajutat Agenția Națională de Securitate din SUA pentru a rula programul său de supraveghere, PRISM, care a minat datele personale ale utilizatorilor de pe internet.
Pentru ca utilizatorii să participe la procesul austriacului, ei trebuie să se autentifice pe site-ul FB Claim cu … Facebook, să dea toate datele, să completeze un chestionar şi apoi să se înscrie.
Potrivit ultimelor date, Facebook are 1,32 de miliarde de utilizatori şi are venituri în creştere cu 61% de la trimestru la trimestru, datorate creşterii veniturilor din advertising.”[1]
SURSE