La data de 29 martie 2004, Romania a intrat in NATO, fiind folosita ca o zona geostrategica pentru dezvoltarea, acapararea si centralizarii puterii la nivel mondial. In afara de Romania, multe state din Europa au intrat in NATO, sub pretextul fantasmagoric de “protejare” a lor impotriva oricarei amenintari. Dupa ce americanii si-au distrus turnurile WTC la data de 11 septembrie 2001, intr-o serie de atentate de tip “Drapel Fals”, acestia au mizat pe lipsa de informare a oamenilor si au adoptat diverse legi care restrang libertatile civile.
Mai multe despre legea Patriotic Act, a lui George W. Bush cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/legea-patriot-act-cea-care-permite-autoritatilor-americane-sa-si-trateze-cetatenii-drept-teroristi.
NATO si ONU au devenit niste structuri forte ale armatei globale pe care iluminatii o pregatesc pentru a impune o lege martiala, in cazul in care oamenii s-ar opune acestui plan. Faptul ca acestia n-au putut sa reduca populatia Planetei la 500 milioane de locuitori, asa cum scrie si pe pietrele testament (Guidestone) din Georgia, denota clar ca ei in prezent sint extrem de disperati, iar disperarea ii face sa comita diverse actiuni prin care sint prinsi cu minciunile.
Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.
Alianța s-a format din state independente, interesate în “mentinerea pacii” si “apararea propriei independențe” prin solidaritate politică și printr-o forță militară defensivă corespunzătoare, capabilă să descurajeze și, dacă ar fi necesar, să raspundă tuturor formelor probabile de agresiune îndreptată împotriva ei sau a statelor membre. Inițial, aceste state au fost: Belgia, Canada, Danemarca, Franța, Islanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, Olanda si SUA. La 18 februarie 1952, au aderat la tratat Grecia si Turcia, iar la 6 mai 1955, RFG a devenit membra NATO.
La constituirea ei, ideea de baza a alianței, menținută timp de peste 50 de ani, era aceea a realizării unei “apărări” comune, credibile și eficiente. În acest sens, în articolul 5 al Tratatului se specifica:
„Partile convin ca un atac armat impotriva uneia sau a mai multora dintre ele in Europa sau in America de Nord va fi considerat ca un atac impotriva tuturor si, in consecinta, daca se va produce un asemenea atac armat, fiecare dintre ele, exercitand dreptul sau individual sau colectiv la autoaparare, recunoscut de articolul 51 al Cartei Natiunilor Unite, va da asistenta Partii sau Partilor atacate, prin luarea in consecinta, individual si concertat cu celelalte parti, a acelor masuri ce vor fi considerate necesare, inclusiv folosirea fortei armate, pentru a restaura si a mentine securitatea zonei Nord-Atlantice.”[1]
NATO si ONU au aprobat crime in masa si anume: razboiul din Irak (de doua ori), Libia (2011), Vietnam, Afganistan, Kosovo (1999) etc. In aceste interventii, acestia au omorat zeci de mii de civili, folosind tot felul de arme chimice considerate a fi neconventionale, tocmai de aceeasi comisie ONU, pe care ei au conduc, dar care n-a reactionat in niciun fel la crimele de razboi din Serbia (martie 1999) sau din cadrul celor doua razboaie din Irak, cand erau la pupitru de control, masonii membri Bilderberg si ai organizatiei masonice, Skull and Bones, George W. Bush si tatal sau George H.W. Bush.
Mai multe despre crimele facute de NATO cand au bombardat Serbia cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/15-ani-de-cand-nato-a-bombardat-serbia-ucigand-3000-de-civili-in-numele-democratiei.
Aderarea Romaniei la NATO – un praf in ochii oamenilor creduli
Romania iliesciana initiase procesul de aderare la NATO inca din 1993, dar atunci inca nu se putea, din cauza faptului ca Romania era tinta mai multor scandaluri care atrageau atentia strainilor, mai ales mineriada lui Iliescu si a lui Miron Cozma. Motivul pentru care Romania a fost primita in graba, in NATO a fost, dupa cum spune si Radu Cinamar in cartea “Viitor cu cap de mort – in culisele puterii”[2], pentru ca SUA sa se asigure ca Romania nu va face publica niciodata Descoperirea din Bucegi, facuta in August 2003.
Atunci climatul politico-masonic era fierbinte. In urma protocolului semnat de carpa KGB-ista, Ion Iliescu, cu SUA, prin prezenta lui George W. Bush, la Washington, Romania a ales sa nu faca publica Descoperirea din Muntii Bucegi, desi in sedinta CSAT din 11 august 2003, acestia au vrut sa faca publica Marea Descoperire. Romania insa nu si-a luat niciodata un angajament ferm de pastrare a secretului, ci acest protocol a fost semnat doar temporar, pe 10 ani.
In acest context, in Romania au aparut tot felul de baze militare americane, cum este cea de la Kogalniceanu, care au ajuns sa fie folosite de CIA, pentru a aduce “teroristi” si a-i supune la torturi, in celebrul caz al “Inchisorilor CIA din Romania”, unde multe avioane discrete veneau si aduceau prizoneri de razboi in Romania.
Mai multe despre Descoperirea din Bucegi cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/descoperirea-din-bucegi-din-anul-2003-cea-mai-mare-descoperire-arheologica-de-pe-planeta-si-din-toate-timpurile.
Hai sa vedem ce zice postul securistului Felix Voiculescu, Antena 3:
“Astăzi se împlinesc 10 ani de când România a aderat la NATO! Ţara noastră avea să devină membră cu drepturi depline în Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord din, în 2004, din care fac acum parte nu mai puţin de 28 de state din Europa şi America de Nord.
Procesul nu a fost unul uşor. A existat o primă tentativă încă din 1997, deşi, neoficial, procedurile de aderare au fost demarate încă din 1990, imediat după revoluţie.În iulie 1990, la jumătate de an de la Revoluţie, premierul Petre Roman l-a invitat pe Secretarul general al NATO în România, iar câteva luni mai târziu, ambasadorul român în Belgia este autorizat să iniţieze relaţiile diplomatice cu Alianţa.Dorinţa de a adera la NATO este expimată oficial în 17 februarie 1993 de către preşedintele Ion Iliescu, după o întâlnire cu Secretarul general, Manfred Wörner. Un pas important a fost făcut pe 26 ianuarie 1994 când ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a semnat Documentul-cadru al Parteneriatului pentru Pace. România devenea astfel primul stat din Europa Centrală şi de Est care aderă la acest Parteneriat!În iunie 1996 – Parlamentul României adresează un apel parlamentelor statelor membre NATO în care solicită sprijin pentru a deveni membru al Alianţei, iar o jumătate de an mai târziu preşedintele Emil Constantinescu face o vizită la Cartierul General al NATO şi se întâlneşte cu Secretarul general, Javier Solana. La întoarcere, Parlamentul reia mesajul pentru susţinerea aderării Româiniei. Ţara noastră şi-a pus speranţele în summit-ul de la Madrid, din 8 Iulie 1997.Au primit invitaţie doar Republica Cehă, Ungaria şi Polonia. Trei zile mai târziu, preşedintele american Bill Clinton efectuează o vizită de “consolare” în România, dar este nevoie de încă 6 ani de aşteptare pentru ca ţara noastră să fie acceptată.După evenimentul nefericit din 11 septembrie 2001, acţiunile se intensifică. În Noiembrie 2003 este transmis la NATO Planul Naţional de aderare. În 26 februarie 2004 – Parlamentul României adoptă în şedinţă solemnă a a Camerei Deputaţilor şi Senatului Legea de aderare a României la Tratatul Atlanticului de Nord, iar pe 1 martie preşedintele Ion Iliescu promulgă Legea de aderare a României la Tratatul Atlanticului de Nord.Trei zile mai târziu, pe 4 martie, Ion Iliescu a semnat instrumentele de aderare a României la Tratatul Atlanticului de Nord. Şi astfel, data de 29 martie 2004 a intrat in istorie ca ziua în care România a aderat la NATO, când premierul Adrian Năstase a depus instrumentele de aderare, la Washington.”[3]
Fostul ministru de Externe Mircea Geoană a arătat că
“Apartenenţa României la NATO nu este în sine o reţetă a succesului, ci o precondiţie a succesului.[4]
El a subliniat că România trebuie să îşi facă temele şi să îşi respecte angajamentele, respectiv să elaboreze o strategie de securitate naţională actualizată, care îi lipseşte de aproape zece ani, şi să revină mai repede decât se prognoza la alocarea a 2% din PIB pentru Apărare. Dar apararea pentru ce? Pentru fantasmagoricul dusman invizibil numit “terorism”? Terorismul functioneaza ca o uriasa sperieratoare pentru oamenii necunoscatori, care sa le dea forta puternica, care se afla in mainile ONU pentru a ataca orice alta natiune care s-ar opune politicii lor, folosind NATO. In cei 13 ani de la implicarea Romaniei in Afganistan si Irak, au murit 25 de oameni si au fost raniti 75 de oameni, in lupta pentru dusmanii “fantasmagorici” cu care SUA a reusit oarecum sa manipuleze o lume intreaga.
Despre faptul ca “insurgentii” sint in cele mai multe cazuri alimentati cu armament de catre SUA am scris si eu pe acest site, folosind unul dintre cele mai puternice argumente. Este vorba de un caz petrecut in septembrie 2005, care a pus Marea Britanie intr-o situatie extrem de delicata deoarece doi soldati britanici din elita SAS, a fost arestat de catre politia irakiana, din Basra, dupa ce au fost prinsi dand ture cu masina si impuscand civili, fiind deghizati in imbracamintea clasica a arabilor.
In masina acestora politia a gasit si explozibili deosebit de puternici pe care il foloseau la fabricarea celebrelor “masini capcana”. Marea Britanie a solicit atunci imediata eliberare a acestora, iar faptul ca politia irakiana a avut coloana vertebrala si au refuzat, atunci armata britanica au intrat pur si simplu cu tancurile in inchisoarea din Basra unde acestia erau retinuti. Pentru a distruge o tara, in acest caz, zona din Orientul Mijlociu, extrem de bogata in petrol, este nevoie sa creezi ideea de existenta a unui “dusman” (terorismul) si sa-ti folosesti proprii oameni, pe care sa-i pui in scena, pentru a juca rolul de “terorist”, asa cum s-a intamplat in acest caz.
Mai multe cititi aici -> www.fara-secrete.ro/doi-soldati-britanici-din-elita-sas-au-fost-arestati-de-politia-irakiana-dupa-ce-au-fost-prinsi-ca-se-deghizau-in-arabi-si-impuscau-oameni-pe-strada-dar-care-plasau-si-explozibili-in-masini-capcana.
SURSE
1. Articolul 5 al Tratatului de aderarea la NATO
2. Radu Cinamar – “Viitor cu cap de mort – in culisele puterii”(Editura Daksha, 2004)
3. http://www.antena3.ro/romania/10-ani-de-cand-romania-a-aderat-la-nato-248674.html
4. Mircea Geoana pentru Mediafax.ro