Iata ca Seriviciul Roman de Informatii, un serviciu masonic, aflat la cheremul sionistilor, doreste sa aiba control pe deplin asupra informatiilor noastre private, mai mult decat atat, sa se poata face perchezitii informatice, fara vreo hotarare judecatoreasca, chiar daca persoanele au comis o infractiune sau nu. Acest derbedeu, incalca absolut toate principiile care reglementeaza libertatea pe internet. Internetul, reprezinta un taram, pe care masoneria inca nu-l controleaza pe deplin, iar oamenii se pot informa foarte bine.
Hai sa va citez intreaga stire, despre cum acest derbedeu vrea sa reactualizeze ACTA:
“Generalul SRI Dumitru Dumbravă a explicat, miercuri, la Comisia pentru Tehnologia Informaţiilor şi Comunicaţiilor, cum vede Serviciul Român de Informaţii reglementarea Internetului în România. Potrivit apador.org, Dumbravă susţine că ritmul cu care se dezvoltă ameninţările cibernetice este prea rapid, iar dezbaterea îndelungată a Legii privind securitatea cibernetică afectează grav securitatea României.
„În fiecare secundă sunt 8 noi utilizatori ai Internetului şi 18 victime ale diverselor fraude pe Internet. În 24 de ore se scriu 250.000 de coduri maliţioase. Un troian poate să infecteze în zilele noastre 1,2 miliarde de PC-uri. Noi putem să avem răbdare, dar realitatea obiectivă şi virtuală nu are răbdare cu noi. Câte victime au fost în cele două săptămâni de secunde de când discutăm noi această lege?”, a declarat acesta. Potrivit proiectului de lege privind securitatea cibernetică, percheziţia informatică se poate efectua chiar dacă persoana vizată nu a comis nicio faptă penală sau infracţiune şi fără să mai fie nevoie de autorizaţia unui judecător. Generalul SRI spune că este normal ca serviciile să poată avea acces oricând la datele de logare dintr-un computer infectat, care poate e folosit în criminalitatea cibernetică fără ca utilizatorul lui să ştie (din cauza unui virus). Dumbravă consideră că, dimpotrivă, apelul la decizia unui judecător nu este esenţital, câtă vreme „dacă mergi cu computerul la depanat nu treci mai întâi pe la judecător ca să-i ceri avizul ca depanatorul să se uite în computerul tău”.
Replica la această declaraţie a venit de la deputatul PP-DD Vasile Oajdea care a zis că acesta este ”un fel de viol”. ”Când omul merge la depanator o face pe riscul său. E dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu computerul personal, e altceva când îţi intră cineva cu forţa în el. Ce propuneţi dumneavoastră este un fel de viol. De ce nu mergeţi acum pe stradă ca să întrebaţi o domnişoară dacă e de acord să-i faceţi un control?”, a replicat Oajdea. ”Să ne imaginăm că Internetul e ca un sistem de drumuri pe care circulă şi maşini ale statului – pompieri, armată, poliţie – dar şi maşini ale privaţilor. Ce ar însemna ca codul rutier să fie opozabil doar instituţiilor statului, pentru că privatul şi-a cumpărat maşina din banii lui şi poate oricând intra în maşina pompierilor sau ambulanţei?” Dumitru Dumbravă, general SRI Imaginea ţării în lume a fost folosită pe post de argument favorabil votării legii de către deputatul PC Ion Niţă.
El susţine că imaginea României este stricată de criminalitatea cibernetică. „După India suntem al doilea popor care suntem dotat de Dumnezeu cu inteligenţă, ca şi oameni care lucrează în computer, ori în condiţiile astea va trebuie să avem şi nişte legi bune şi să promovăm numai ce-i bun, că partea rea, ştiţi cum este”. Într-o încercare de a-i convinge pe restul membrilor Comisiei, Dumbravă a asemuit internauţii cu şoferii, computerele cu maşinile şi Internetul cu autostrăzile. ”Să ne imaginăm că Internetul e ca un sistem de drumuri pe care circulă şi maşini ale statului – pompieri, armată, poliţie – dar şi maşini ale privaţilor. Ce ar însemna ca codul rutier să fie opozabil doar instituţiilor statului, pentru că privatul şi-a cumpărat maşina din banii lui şi poate oricând intra în maşina pompierilor sau ambulanţei? Sigur că privaţii nu au aceleaşi obligaţii ca instituţiile statului, dar intrând pe drumurile publice, pe Internet, ai o minimă obligaţie.
Să protejăm până la urmă Internetul ăsta care e al tuturor, nu al statului român. (…) Nu văd nimic rău în a pune puţină regulă într-un domeniu care acum e oarecum anarhic, adică circulăm ca la începutul secolului cu trăsuri cu cai. Acum circulăm sigur, dar repet, pentru că maşinile noastre au obligaţia la doi ani să-şi facă ITP-ul, să facem revizia, mă deranjează, că mă costă bani, dar atâta timp cât asta înseamnă siguranţă… îmi înmatriculez maşina, că aşa e frumos, să se ştie cine e în spatele volanului…”, a declarat acesta. Deputatul PNL Daniel Iane i-a atras atenţia generalului SRI că „Internetul a fost o invenţie a civililor. Nu e ARPANET (n.a. reţeaua militară creată de DARPA, predecesoarea Internetului), drumurile nu sunt ale armatei, sunt ale civililor. Armata a intrat pe drumurile noastre, asta e diferenţa. Eu vă înţeleg unde bateţi şi v-am spus că sunt un adept al acestor reglementări în ceea ce priveşte, nu Internetul, atât cât modul cum este el folosit, atât de către noi civilii cât şi de instituţiile statului”, a conchis acesta.”[1]
In aprilie 2014, CNA, prin vocea slinoasa a Laurei Georgescu, dorea sa includa internetul sub controlul abject al penibilor din CNA. Inca de atunci au inceput amenintarile la adresa internetului. Toate aceste idei masonice vin de peste ocean. Inca din 2013, deputatul PSD, infractorul Sebastian Ghita, a venit cu o propunere legislativa bolsevica, pentru a controlul tot utilizatorii de cartele pre-pay, obligandu-i sa se inregistreze cu datele personale, daca mai vor sa aiba acces.
Laura Georgescu, sefa CNA, reinvie proiectul ACTA!
Asa se traduce toata aceasta initiativa. Ei se folosesc de un siretlic, sustinand ca “trebuie sa protejam copiii”, dar de la “protejarea copiilor” se ajunge la controlul informatiilor, caci internetul a devenit al dracului de deranjant pentru astfel de ticalosi. Sa nu uitam ca in Turcia, politrucii impreuna cu Premierul Erdogan, au dat dispozitie de control asupra internetului, asta a facut ca populatia sa iasa in masa in strada impotriva acestei decizii.
In spatele acestui ipocrit turcalau se afla, evident oligarhia numita Iluminati, care doreste sa vada cum reactioneaza masele de oameni, dar se pare ca pe zi ce trece disperarea iluminatilor atinge cotele paroxistice.
In ianuarie 2012 lumea afla de proiectul ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) care presupunea cenzurarea internetului. Pentru a va mai readuce aminte despre ce a fost vorba voi incepe prin a va spune ca Romania alaturi de alte 21 de state au semnat la Tokya un acord “strategic” numit ACTA. Prevederile acestui acord au fost deconspirate si ele prevedeau: monitorizarea comunicatiilor persoanelor private de catre entitati comerciale (si nu numai comerciale, daca intelegeti ce vreau sa spun!), lege ce automat incalca normele internationale pentru libertatea oamenilor. Grupul Anonymous, cei care lupta impotriva Iluminatilor au anuntat la acea vreme ca vor declansa un razboi impotriva site-urilor guvernamentale din intreaga lume atacandu-le informatic. Bine le-ar face!
Ce este ACTA ?
ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) este un acord multilateral care propune o serie de standarde internationale pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectuala (vrajeala). Acordul a fost negociat la nivel global intre mai multe tari europene, SUA, Australia, Coreea de Sud si Noua Zeelanda, printre altele. Tratatul nu se refera doar la pirateria online, cum e cazul SOPA, ci acopera si comertul cu produse contrafacute. Conform unui document intocmit de accessnow.org, ACTA este o amenintare la adresa drepturilor utilizatorilor pentru ca:
ACTA ii forteaza pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa puna la dispozitia detinatorilor drepturilor de proprietate intelectuala datele personale ale presupusilor faptuitori.
Extinderea raspunderii intermediarilor ii va determina pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa implementeze mecanisme intruzive de identificare a presupusilor infractori, cum ar fi monitorizarea la scara larga a comunicatiilor prin utilizarea procedurii de “deep packet inspection”, permitand astfel incalcarea grava a vietii private a utilizatorilor. Practic, proprietarii drepturilor de copyright vor avea posibilitatea sa obtina informatii private despre utilizatorii de internet, fara sa aiba nevoie de mandate ale judecatorilor.
Conform accessnow.org, ACTA risca sa aiba implicatii grave generate de faptul ca nu reuseste sa stabileasca un echilibru intre protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apararea drepturilor fundamentale ale societatii, ca intreg, cum ar filibertatea de exprimare, liberul acces la informatie si cultura si viata privata.
SUA și UE sunt pe cale să ofere marilor corporații dreptul de a controla tot ceea ce vedem pe Internet. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm. Susținătorii libertății de exprimare și companiile online luptă pentru drepturile utilizatorilor.Cei mai bogați oameni de pe planetă – adică 1% din întreaga populație – ar putea controla tot ceea ce vedem pe Internet, pentru totdeauna. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm și un act de distrugere a spațiului democratic de informare conceput de fondatorii săi. Comunitatea noastră a reușit să construiască foarte mult în acest spațiu democratic, folosind Internetul pentru a lupta împotriva corupției, a salva vieți și a oferi ajutor țărilor aflate în criză.
Dar SUA și UE sunt pe cale să ofere celor mai bogate corporații avantajul unei viteze optime de vizualizare a paginilor lor, încetinind viteza de conectare sau cerând o taxă suplimentară pentru toate celelalte site-uri. Am putea pierde posibilitatea de a arăta lumii întregi imagini filmate de cetățenii-jurnaliști din Siria sau de a lansa campanii pentru salvarea planetei!De ambele părți ale Atlanticului se iau acum decizii importante. Dar specialiștii în inovație tehnologică, susținătorii libertății de exprimare și cele mai bune companii online luptă pentru drepturile utilizatorilor.Până acum, îmbunătățirea Internetului ne-a adus beneficii tuturor: dacă Fox News, postul de știri ultraconservator al lui Rupert Murdoch, găsea o cale de a își prezenta mai rapid conținutul video, aceeași opțiune stătea și la dispoziția presei independente care prezintă realitatea de la fața locului din Ucraina, Siria sau Palestina.
Politicienii au numit acest fenomen ”neutralitatea Internetului”, iar în SUA au existat chiar legi pentru protejarea ei, până când un tribunal le-a anulat. Acum, Parlamentul European amenință să adopte o legislație care dă furnizorilor de servicii Internet puterea de a diviza rețeaua și de a controla ceea ce vedem prin încetinirea vitezei de conectare sau instituirea unei taxe pentru acces optim la site-urile care nu plătesc pentru vizualizare rapidă.Dar dacă ne unim forțele, îi putem încă opri! Săptămâna aceasta, vom prezenta petiția noastră globală în cadrul dezbaterii publice pe tema reintroducerii măsurilor de protejare a Internetului din SUA. Apoi, vom activa o echipă puternică de lobby având ca țintă Parlamentul European, pentru a ne asigura că toți membrii săi vor asculta vocea cetățenilor. Acesta este primul pas necesar pentru a câștiga aceste bătălii importante pe parcursul următoarelor luni.
Furnizorii de Internet ca Verizon și Vodafone fac un lobby intens pentru un Internet al celor bogați. Iar în lipsa unui protest masiv din partea cetățenilor, au șanse mari să câștige, punând în pericol întreaga noastră comunitate.Majoritatea serverelor sunt localizate în SUA și UE, deci acest plan ne afectează pe toți.Când comunitatea noastră număra mai puțin de jumătate din membrii pe care îi are acum, am protestat și am ajutat la oprirea acordului ACTA și a legilor de cenzurare a Internetului SOPA/PIPA. Astăzi, suntem mai puternici ca niciodată. Haideți să ne unim forțele pentru a ne asigura că ceea ce ne unește pe toți va rămâne accesibil tuturor.
Parlamentul European a subliniat deja, in cadrul unui studiu asupra Acordului, aspectele problematice ale acestuia, inclusiv cele de natura juridica, mentionand ca este “dificil de stabilit care sunt avantajele semnificative pe care ACTA le ofera cetatenilor UE in plus fata de cadrul international existent.”
ACTA isi propune sa creeze o noua institutie, “Comisia ACTA“, fara sa defineasca insa obligatiile sau garantiile necesare pentru ca acest organism sa functioneze intr-o maniera deschisa, transparenta si inclusiva, care sa permita exercitarea unui control public asupra actiunilor sale, mai noteaza accessnow.org.
Polonezii au initiat la acea vreme mari miscari de strada, romanii au iesit, dar si in alte state ale UE, semna ca lumea nu mai poate fi prostita cu simple vorbe zugravite in roz.
Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-fascista-europeana-si-sua-doresc-din-nou-sa-cenzureze-internetul.
SURSE